Intersport Superstore Gardenz
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Abitare Design for Living
Abitare Design for Living is specialist in design meubels, verlichting en woonaccessoires.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Matrassenland
Matrassenland heeft een groot assortiment matrassen, maar verkoopt ook kasten, bedden en bedtextiel. Prachtige kwaliteit, voordelige prijs.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.

Maandelijks activiteiten op GARDENZ-dag

Winkelen op GARDENZ is bijzonder prettig, met deskundig personeel en een groot assortiment voor alles in en om je huis en genoeg gratis parkeerplaatsen. GARDENZ heeft daarnaast elke maand een GARDENZ-dag met demonstraties, workshops en activiteiten, die het winkelen extra aantrekkelijk maken. Denk aan shows, spellen, adviezen op maat van een fysiotherapeut, een styliste, een interieurarchitect, medewerkers van winkels die ter plekke klussen en uitleggen hoe jij dat ook zelf kan. Het bijwonen van die activiteiten is natuurlijk gratis.

Als je er toch bent, vul dan ook de flyer in en maak kans op 100 euro shoptegoed bij je favoriete winkels. Winkelen wordt steeds leuker bij GARDENZ.

Kijk bij de activiteiten van deze maand wat er allemaal te doen is op GARDENZ-dag. En wil je alsnog zien wat je eerder gemist hebt, kijk dan onder 'Eerdere activiteiten'.

GARDENZ
Egelantier 12-66
Geleen-Sittard