Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Intersport Superstore Gardenz
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.

Activiteiten op GARDENZ

Of je nu houdt van lekker buiten bezig zijn, van binnen klussen of toch meer van bankhangen, je vindt alles voor buiten en binnen op GARDENZ. Er zijn volop nieuwe woontrends te ontdekken, je nieuwste wandelschoenen en je nieuwe bed vind je er ook. En mooie planten, want veel groen in je interieur is helemaal in.

Je vindt er alles op het gebied van klussen, tuinieren, sporten, huisdieren, slapen en wonen.

Kom lekker winkelen en laat je inspireren. GARDENZ. Binnen en buitengewoon.

/

Lekker winkelen op GARDENZ!

Hou onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie en leuke weetjes over binnen en buiten. Ook op Instagram zijn we te vinden: @gardenzwinkels

Speel mee in het online raad-spel Het Geluid van GARDENZ en win elke maand een leuke prijs van een van de winkels.

Steeds meer mensen ontdekken winkelboulevard GARDENZ als een prima plek om te winkelen en inspiratie op te doen voor in en om het huis. Jij ook?

AGENDA

- De grote KERSTSHOW bij Intratuin is geopend!

- Ook bij Intratuin: op donderdag 21 november is er een Kerst Inspiratie-avond tussen 18 en 21 uur, met een kerstballenbingo, workshops kerstdecoraties maken, hapjes en drankjes en een inpakservice.

- Dol op katten? Op dinsdag 17 december houdt Anneleen Bru een inspiratielezing over katten houden in Van der Valk motel Stein/Urmond om 19 uur (tegen betaling te bezoeken) en haar nieuwe boek signeren. Dit wordt georganiseerd door Dierenkliniek de Band, Elke Dierenarts Geleen en Intratuin Dierenwereld.

Workshops en activiteiten op GARDENZ

Deskundig personeel, een zeer uitgebreid assortiment en gratis parkeren. Daarvoor kom je naar de winkelboulevard in Sittard-Geleen. Daarnaast pakken we regelmatig extra uit, met 

- workshops (zelf meedoen!),

- shows,

- deskundigen op bezoek (een styliste, een interieurarchitect, fysiotherapeut, hondenschool, etc.).

Hieronder een impressie van activiteiten op GARDENZ:

  

 

Winkelen en meer bij GARDENZ.

GARDENZ
Egelantier 12-66
Geleen-Sittard