• Alles voor het huis
  • Alles voor de tuin
  • Alles voor het dier

concept

Gardenz: een nieuw commercieel concept voor huis en tuin

Voor deze specifieke locatie tussen Geleen en de A2 is een commercieel concept op het gebied van huis en tuin ontwikkeld, dat zowel inhaakt op de landelijke omgevingsfactoren als de trends en ontwikkelingen in de maatschappij en in het consumentengedrag.

Het heeft geresulteerd in Ö..

GARDENZ boulevard voor huis en tuin

Gardenz; what's in the name?
Gardenz is een naam met een internationaal karakter, die tevens aangeeft dat er meer geboden wordt dan alleen 'het groene product'. Het concept gaat uit van het feit dat winkelen leuk moet zijn, dat mensen moeten kunnen vertoeven in een aantrekkelijke omgeving waar voor iedereen iets te zien, te kopen, te leren en te beleven is. Bouwmarkten en tuincentra staan naast de paviljoens van de specialisten.

Gardenz is een totaalconcept en biedt de bezoeker gemak en kwaliteit. Doelgerichtheid en efficiŽntie zijn van belang. Gardenz biedt de consument keuzemogelijkheden. Keuze uit een absoluut compleet en gevarieerd aanbod.
Met alle gemak van gratis parkeren voor de deur en optimale bereikbaarheid.
foto01 foto02 foto04 foto05 foto06 foto07 foto08 foto09 foto10 foto11 foto13 foto14 foto15 foto16 foto17 foto18 foto19 foto20

Begin het jaar goed bij Gardenz

gratis parkeren
Alles voor uw huis, tuin en dier
Evenementen

evenementen

Klik hier evenementen agenda

welkom

Gezellig, Gastvrij, Groots, Gevarieerd, Groen én Gratis parkeren, dat is Gardenz!

Dé boulevard voor
huis en tuin in de
Gemeente Sittard-Geleen.