Aubel Coenen Slapen bestaat 100 jaar
15-04-2019
Aubel Coenen Slapen (voorheen AenC Slapen) is een familiebedrijf dat op 17 mei 2019 maar liefst honderd jaar bestaat. Er is nu ook een boek over de geschiedenis.

Lees meer >
Winnen met het Geluid van GARDENZ
15-04-2019
Het Geluid van GARDENZ: raad het Geluid en win! Een maandelijks spel op Facebook (ook te volgen op Instagram), waarbij je een leuke prijs ter waarde van 50 euro kunt winnen. Dat is toch weer extra leuk winkelen op GARDENZ!

Lees meer >
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Intersport Superstore Gardenz
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.

Nieuws

Nieuws van en over GARDENZ

Pssst... Hier vind je nieuws over GARDENZ uit de media en nieuws van GARDENZ zelf. Over de vestiging van nieuwe winkels zoals Intratuin Dierenwereld, over het 100-jarig bestaan van Aubel Coenen Slapen, enz. Klik hierboven op Nieuws en 'lees meer' om de artikelen te vinden. 

GARDENZ
Egelantier 12-66
Geleen-Sittard