Parket Paleis naar Gardenz te Sittard-Geleen
06-07-2020
Op zaterdag 11 juli aanstaande opent Parket Paleis haar deuren op winkelboulevard Gardenz in Geleen.Met de opening van Parket Paleis onderstreept winkelboulevard Gardenz haar ambities voor een hedendaags en toekomstbestendig retailpark waar de gemakk

Lees meer >
Ingrijpende herinrichting GARDENZ Winkelboulevard
06-07-2020
We blijven gewoon open en goed bereikbaar, maar er zal soms ongemak zijn omdat er wordt gewerkt aan een betere en veiligere doorstroom van de vele bezoekers.

Lees meer >
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Intersport Superstore Gardenz
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.

Nieuws

Nieuws van en over GARDENZ

Pssst... Hier vind je nieuws over GARDENZ uit de media en nieuws van GARDENZ zelf. Klik hierboven op Nieuws en 'lees meer' om de artikelen te vinden. 

GARDENZ
Egelantier 12-66
Geleen-Sittard