Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Intersport Superstore Gardenz
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.

Aubel Coenen Slapen bestaat 100 jaar

Aubel Coenen Slapen (voorheen AenC Slapen) is een familiebedrijf dat op 17 mei 2019 maar liefst honderd jaar bestaat. In 1919 werd het opgericht door Jan van Aubel en Marie Coenen. Hier hebben ze al 4 generaties verstand van slapen! Er is nu zelfs een boek uitgebracht met de geschiedenis van dit mooie bedrijf, geschreven door Ad Hoogenboom uit Geleen. 

Wil je ook zo’n mooi boek? Schrijf je dan nu in bij Aubel Coenen Slapen.

In de winkel vind je onder andere bedden, kasten, boxsprings, matrassen en comfortbedden van merken als Auping, Eastborn, Pullman, Mline, Nolte en Caresse. De verkopers en monteurs hebben een zeer ruime kennis van bedden en geven je een gedegen en eerlijk advies op maat. 

Deel op
GARDENZ
Egelantier 12-66
Geleen-Sittard