Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Intersport Superstore Gardenz
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.

Winnen met het Geluid van GARDENZ

Het Geluid van GARDENZ: raad het Geluid en win! Een maandelijks spel op Facebook (ook te volgen op Instagram), waarbij je een leuke prijs ter waarde van 50 euro kunt winnen. Dat is toch weer mooi meegenomen. Daarmee shop je een volgende keer nog prettiger op GARDENZ! Luister naar het geluid in het filmpje en als je denkt dat je het weet, raad dan mee. 

De voorwaarden zijn simpel:
- Raad en omschrijf het Geluid van GARDENZ zo goed mogelijk in de comments onder het originele filmpje op onze Facebookpagina; 
- deel dat bericht openbaar op je eigen tijdlijn;
- volg ons op Facebook en eventueel op Instagram (@gardenzwinkels).
Heel veel succes!

Kijk op onze Facebookpagina om mee te doen. 

Deel op
GARDENZ
Egelantier 12-66
Geleen-Sittard