Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Intersport Superstore Gardenz
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Parket Paleis
Parket Paleis: groot assortiment parket, laminaat en PVC vloeren voor een scherpe prijs. Met legservice!
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.

Parket Paleis naar Gardenz te Sittard-Geleen

Op zaterdag 11 juli aanstaande opent Parket Paleis haar deuren op winkelboulevard Gardenz in Geleen.

Parket Paleis opent – na haar hoofdvestiging in Vianen – in Geleen haar tweede vestiging met circa 400 m2. Parket Paleis biedt meer dan 25 jaar ervaring op een breed assortiment laminaat- en parketvloeren. Het leggen van de vloeren zal in samenwerking gebeuren met gespecialiseerde parketteurs uit de regio.

Gardenz volop in ontwikkeling

Met de opening van Parket Paleis onderstreept winkelboulevard Gardenz haar ambities voor een hedendaags en toekomstbestendig retailpark waar de gemakken voor de consument voorop staan.

Dit jaar zet Gardenz grootschalig in op een revitalisatie waarbij de infrastructuur, de gevelbeelden en positionering worden geoptimaliseerd. Hiermee kan worden voorzien in de retailbehoeften van consumenten en ondernemers.

Winkelboulevard Gardenz ligt nabij de A2 en beschikt over meer dan 50.000 m2 retail met ketens zoals Hornbach, Gamma, Intratuin en Intersport.

Deel op
GARDENZ
Egelantier 12-66
Geleen-Sittard