Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Parket Paleis
Parket Paleis: groot assortiment parket, laminaat en PVC vloeren voor een scherpe prijs. Met legservice!
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Intersport Superstore Gardenz
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.

Ingrijpende herinrichting GARDENZ Winkelboulevard

Voor betere doorstroming van het groeiend bezoekersverkeer aan winkelboulevard GARDENZ gaan straten tussen de winkels op de schop.

De afgelopen jaren is het aantal bezoekers en het aantal auto’s sterk toegenomen. Vrijwel dagelijks doen duizenden bezoekers de winkelboulevard aan. De rijroutes werden onlogisch en er zijn knelpunten ontstaan.

Doorstroming

Eén van de knelpunten op de winkelboulevard is het knooppunt tussen Intratuin en de woonwinkels. Dat wordt een rotonde voor een betere doorstroming van het autoverkeer. De weg langs de winkels krijgt een boulevardachtige uitstraling, met nieuw groen, nieuwe bestrating en rijstroken die van elkaar worden gescheiden door een middenstuk met parkeerhavens. De opzet is om de snelheid van de auto’s daar terug te dringen. Er komen wandelroutes en oversteekplaatsen worden duidelijker aangegeven.

Deel op
GARDENZ
Egelantier 12-66
Geleen-Sittard