Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Parket Paleis
Parket Paleis: groot assortiment parket, laminaat en PVC vloeren voor een scherpe prijs. Met legservice!
Intersport Superstore Gardenz
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.

De winkels van GARDENZ

Of je nu houdt van lekker buiten bezig zijn, van binnen klussen of toch meer van bankhangen, je vindt alles voor buiten en binnen op GARDENZ. Er zijn volop nieuwe woontrends te ontdekken, je nieuwste wandelschoenen en je nieuwe bed vind je er ook. En mooie planten, want veel groen in je interieur is helemaal in.

Je vindt er alles op het gebied van klussen, tuinieren, sporten, dieren, slapen en wonen.

Kom lekker winkelen en laat je inspireren./

Bereikbaarheid

/

GARDENZ winkelboulevard ligt in Geleen langs de Urmonderbaan (N294), de doorgaande weg tussen Sittard en Urmond. Vanaf de A2 (afslag Urmond) ben je er in 5 minuten, als je Sittard aanhoudt.aa

/

Service

/

Service staat bij GARDENZ ouderwets hoog in het vaandel. De winkels hebben vriendelijk personeel waar je terecht kunt voor persoonlijk advies, met je vragen over producten en het onderhoud daarvan, hulp bij het inladen, noem maar op.

Onverhoopt niet tevreden? Meld je altijd bij de betreffende winkel, daar helpen ze je graag verder.

GARDENZ heeft ook een ondernemersvereniging, met Bas van Aubel van AenC Slapen als voorzitter. Voor vragen aan de ondernemersvereniging mail je naar info@aubelcoenen.nl.

/

Privacy en verwerking van gegevens

/

Zie hiervoor bij Contact onze privacyverklaring.

Visie

GARDENZ winkelboulevard biedt een variëteit aan winkels met een breed aanbod en activiteiten. Deskundige medewerkers zijn je van dienst, onze vakkennis delen we graag. De winkels liggen in een overzichtelijke, nette omgeving die goed bereikbaar is. Service vinden we erg belangrijk. Onder meer door speciale GARDENZ-dagen vol leuke en gratis activiteiten willen we inspireren en kennis delen.

Er zijn zowel speciaalzaken als landelijke ketens vertegenwoordigd. We zijn goed op de hoogte van nieuwe trends. We hebben contact met onze bezoekers via de winkels en online via sociale media. GARDENZ zet graag in op méér dan winkelen alleen. 

aa

Vestigen

Momenteel maken 17 winkels deel uit van GARDENZ. 3W Real Estate  in Maastricht is in opdracht van Gardenz BV verantwoordelijk voor de ontwikkeling van GARDENZ.

GARDENZ is een winkelgebied in ontwikkeling: er komen winkels bij. Interesse om ook een winkel te openen op GARDENZ? Wend je dan tot:


 

3W real estate 

Avenue Ceramique 226

6221 KX Maastricht

T: 043 763 03 00

info@3wrealestate.nl

www.3wrealestate.nl

Boek & Offermans bedrijfsmakelaars

Akerstraat 39 - 41 

6411 GW Heerlen

T: 045 574 32 33 

heerlen@boek-offermans.nl

www.boek-offermans.nl

BRCK bedrijfsmakelaars

Bergerstraat 2

6226 NA Maastricht

T: 043 205 79 89             

info@BRCKbedrijfsmakelaars.nl

www.BRCKbedrijfsmakelaars.nl

    

GARDENZ
Egelantier 12-66
Geleen-Sittard