Verhuisd naar centrum Sittard!

Abitare Design for Living
Openingstijden
Maandag
uur
  -  
uur
Dinsdag
uur
  -  
uur
Woensdag
uur
  -  
uur
Donderdag
uur
  -  
uur
Vrijdag
uur
  -  
uur
Zaterdag
uur
  -  
uur
GESLOTEN, verhuisd naar centrum Sittard!
info@abitare-online.com
Egelantier 9
6163 RB Geleen
Telefoon: 046-4748596
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Abitare Design for Living
Abitare Design for Living is specialist in design meubels, verlichting en woonaccessoires.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Intersport Superstore Gardenz
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Matrassenland
Matrassenland heeft een groot assortiment matrassen, maar verkoopt ook kasten, bedden en bedtextiel. Prachtige kwaliteit, voordelige prijs.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.

Specialist in design

Abitare Design for Living is specialist in design meubels, verlichting en woonaccessoires. Of het nou gaat om een goedkope oplossing of om zeer luxe meubels, Abitare Design for Living of de webshop genaamd Abitare Online heeft het allemaal. Laat je inspireren door het grote aanbod van bekende merken als Alessi, Calligaris, LaForma, Magis, Esprit Home en meer.

Abitare Design for Living werkt nauw samen met Abitare Keuken en Bad Architectuur, voor wie ook keuken en badkamer in bijpassende stijl wil inrichten. Dit interieur totaal concept is een van de sterke punten van Abitare. 

Abitare Design for Living
Egelantier 9
6163 RB Geleen