Gamma
Openingstijden
Maandag
09:00 uur
  -  
18:00 uur
Dinsdag
09:00 uur
  -  
18:00 uur
Woensdag
09:00 uur
  -  
18:00 uur
Donderdag
09:00 uur
  -  
18:00 uur
Vrijdag
09:00 uur
  -  
18:00 uur
Zaterdag
09:00 uur
  -  
18:00 uur
Zondag
12:00 uur
  -  
17:00 uur
carnavalszondag, -maandag en dinsdag open, 24 dec open tot 17u, 1e kerstdag gesloten, 2e kerstdag open 9-17u, 31 dec open 9-18u, nieuwjaarsdag gesloten.
gammageleen@hetnet.nl
Egelantier 2
6163 RB Geleen
Telefoon: 046-4756555
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Intersport Superstore Gardenz
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Parket Paleis
Parket Paleis: groot assortiment parket, laminaat en PVC vloeren voor een scherpe prijs. Met legservice!

Dat zeg ik: GAMMA!

Op een vloeroppervlak van maar liefst 5.500 m² heeft GAMMA Geleen een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen. Deze GAMMA-bouwmarkt is ingericht volgens het meest recente GAMMA-winkelconcept: de indeling is lekker overzichtelijk en het assortiment is extra groot. Zo vind je er onder andere veel gereedschap, sanitair, hout, kinderbeveiliging en alles op het gebied van verf en bouwmaterialen. Er zijn zelfs heuse verfspecialisten in huis. En service staat er hoog in het vaandel. Zo kun je bij GAMMA Geleen ook een container huren, een aanhangwagen en zelfs gereedschap. Ook is er montageservice en nog veel meer. Kijk op www.gamma.nl voor meer info. Dat zeg ik: GAMMA!

Gamma
Egelantier 2
6163 RB Geleen