Hellebrekers
Openingstijden
Maandag
00:00 uur
  -  
00:00 uur
Dinsdag
10:00 uur
  -  
17:00 uur
Woensdag
10:00 uur
  -  
17:00 uur
Donderdag
10:00 uur
  -  
17:00 uur
Vrijdag
10:00 uur
  -  
17:00 uur
Zaterdag
10:00 uur
  -  
14:00 uur
Maandag en zondag gesloten.
info@hellebrekerskunststofkozijnen.nl
Egelantier 5
6163 RB Geleen
Telefoon: 046 4110200
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Matrassenland
Matrassenland heeft een groot assortiment matrassen, maar verkoopt ook kasten, bedden en bedtextiel. Prachtige kwaliteit, voordelige prijs.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Abitare Design for Living
Abitare Design for Living is specialist in design meubels, verlichting en woonaccessoires.
Intersport Superstore Gardenz
Hellebrekers
Hellebrekers kunststof kozijnen is een pionier in Nederland op het gebied van hoogwaardige kunststof kozijnen. Ramen, deuren, schuifpuien, etc.

Vakwerk in kozijnen

Hellebrekers kunststof kozijnen is een van de pioniers in Nederland op het gebied van hoogwaardige kunststof kozijnen. Ramen, deuren, schuifpuien, tuinkamers, serres en dakkapellen worden al ruim 30 jaar in eigen fabriek gemaakt. Die ervaring komt je als klant goed van pas. Met alle processen onder een dak en onder strikte controle, bedient Hellebrekers haar klanten optimaal. Vakwerk! Hellebrekers is VKG-keurmerk leverancier en heeft zich ertoe verplicht te werken volgens strenge voorschriften. Kortom, bij Hellebrekers is jouw opdracht in goede handen.

Hellebrekers
Egelantier 5
6163 RB Geleen