HORNBACH
Openingstijden
Maandag
07:00 uur
  -  
21:00 uur
Dinsdag
07:00 uur
  -  
21:00 uur
Woensdag
07:00 uur
  -  
21:00 uur
Donderdag
07:00 uur
  -  
21:00 uur
Vrijdag
07:00 uur
  -  
21:00 uur
Zaterdag
08:00 uur
  -  
18:00 uur
Zondag
12:00 uur
  -  
17:00 uur
Eerste Paasdag gesloten, Tweede Paasdag open 10-17 uur. Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten.
Einighauserweg 101
6163 AK Geleen
Telefoon: 046-4239000
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Intersport Superstore Gardenz
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Matrassenland
Matrassenland heeft een groot assortiment matrassen, maar verkoopt ook kasten, bedden en bedtextiel. Prachtige kwaliteit, voordelige prijs.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Hellebrekers
Hellebrekers kunststof kozijnen is een pionier in Nederland op het gebied van hoogwaardige kunststof kozijnen. Ramen, deuren, schuifpuien, etc.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Abitare Design for Living
Abitare Design for Living is specialist in design meubels, verlichting en woonaccessoires.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.

Er is altijd iets te doen

HORNBACH is niet zomaar een bouwmarkt. De missie is elke klant ondersteunen bij zijn projecten, thuis of in de vestiging. Bij de planning. Bij het kopen. Bij het uitvoeren. Bespaar tijd en voer je project succesvol uit!

De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment en grote voorraden.

Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 138 jaar en meer dan 16.000 medewerkers. In Nederland telt het inmiddels negen vestigingen. HORNBACH heeft inmiddels 10 keer de Retail Jaarprijs gewonnen, in de categorie `Beste Bouwmarkt van Nederland’.

HORNBACH
Einighauserweg 101
6163 AK Geleen