HORNBACH
Openingstijden
Maandag
07:00 uur
  -  
18:00 uur
Dinsdag
07:00 uur
  -  
18:00 uur
Woensdag
07:00 uur
  -  
18:00 uur
Donderdag
07:00 uur
  -  
18:00 uur
Vrijdag
07:00 uur
  -  
18:00 uur
Zaterdag
08:00 uur
  -  
18:00 uur
Zondag
12:00 uur
  -  
17:00 uur
carnavalszondag, -maandag en dinsdag open, 24 dec open tot 18u, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten. 31 dec open tot 21u
Einighauserweg 101
6163 AK Geleen
Telefoon: 046-4239000
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Intersport Superstore Gardenz
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!

Er is altijd iets te doen

HORNBACH is niet zomaar een bouwmarkt. De missie is elke klant ondersteunen bij zijn projecten, thuis of in de vestiging. Bij de planning. Bij het kopen. Bij het uitvoeren. Bespaar tijd en voer je project succesvol uit!

De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment en grote voorraden.

Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 138 jaar en meer dan 16.000 medewerkers. In Nederland telt het inmiddels negen vestigingen. HORNBACH heeft inmiddels 10 keer de Retail Jaarprijs gewonnen, in de categorie `Beste Bouwmarkt van Nederland’.

HORNBACH
Einighauserweg 101
6163 AK Geleen