JYSK
Openingstijden
Maandag
11:00 uur
  -  
18:00 uur
Dinsdag
09:30 uur
  -  
18:00 uur
Woensdag
09:30 uur
  -  
18:00 uur
Donderdag
09:30 uur
  -  
21:00 uur
Vrijdag
09:30 uur
  -  
18:00 uur
Zaterdag
09:00 uur
  -  
17:00 uur
Zondag
12:00 uur
  -  
17:00 uur
carnavalszondag, -maandag en dinsdag open, Eerste Paasdag gesloten, Tweede Paasdag open 10-17u, 24 dec 9.30-17u, 1e Kerstdag gesloten, 2e Kerstdag 12-17u, 31 dec 9.30-17u, Nieuwjaarsdag gesloten
nl0028@stores.jysk.com
Egelantier 14
6163 RB Geleen
Telefoon: 046-4104193
Blokker
Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.
Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist die als geen ander begrijpt wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.
Leen Bakker
Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.
HORNBACH
Bij bouwmarkt HORNBACH vind je ondersteuning bij jouw projecten: bij planning, kopen en uitvoeren.
Laagsteprijsgarantie, groot assortiment.
Nederlands Slaapcentrum
Het Nederlands Slaapcentrum heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gezond en lekker slapen. Slaapkamers, box-springs en matrassen voor een lage prijs.
Kwantum
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis, voor een lage prijs.
Beter Bed
Bij Beter Bed kun je kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.
Gamma
Deze GAMMA bouwmarkt heeft een goed, voordelig en compleet assortiment doe-het-zelfartikelen, sanitair, hout, verf en bouwmaterialen. En veel service!
Carpetright
Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Kies uit het fantastische assortiment laminaat, vinyl, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden.
JYSK
JYSK is het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa.
Intratuin Dierenwereld
Limburgs grootste dierenspeciaalzaak. In deze winkel is gevestigd: Elke Dierenarts.
Abitare Keuken en Bad Architectuur
Abitare Keuken en Bad Architectuur toont uitstekend maatwerk in keukens, badkamers en meubels uit Italië.
Aubel Coenen Slapen
Aubel Coenen Slapen heeft een ruime kennis van bedden, geeft gedegen en eerlijk advies op maat. Kies het bed dat ècht het beste bij je past.
Intersport Superstore Gardenz

Voordelig slapen en wonen

Via zijn keten van beddengoedwinkels wilde de Deen Lars Larsen kwaliteitsproducten verkopen die goedkoper waren dan die van de concurrentie. Groot inkopen en uitbreiden was zijn strategie – maar dan wel in het belang van de klant. Dat is nog steeds de sleutel tot het succes van JYSK. Het bedrijf is groot geworden door de vele geweldige aanbiedingen. Dat maakt JYSK tot het voordeligste slaap- en woonwarenhuis van Europa. En in de zomer wordt de collectie aangevuld met tuinmeubilair, barbecues en andere vrijetijdszaken zoals tenten en slaapzakken.

JYSK
Egelantier 14
6163 RB Geleen