Webwinkel

Home » Webwinkel

Filter:
Zoeken
Er zijn 5713 produkten totaal.
Alle Categorieën

In uw tuinontwerp worden verschillende bestratingsproducten opgenomen. Door een goede samenwerking met de 160 Gardenlux dealers in Nederland leveren wij A-kwaliteit bestrating.

Met een breed aanbod van materialen behoort Gardenlux tot één van de toonaangevende bestratingsleveranciers in Nederland. Vooruitstrevend, luxueus, duurzaam. Met eigen designs, ontworpen door een nieuwe generatie wordt er niet alleen gekozen voor standaard, maar juist voor onderscheidende materialen. Landelijk of modern, kleine of grote tuin, met unieke tuinmaterialen helpen we van uw tuin een tweede leefruimte te creëren.

Onze tuinontwerpers selecteren verschillende materialen welke u 7 dagen in de week 24 uur per dag kunt bewonderen op verschillende showpleinen in Nederland.

Leveringen geschieden altijd volgens de leveringsvoorwaarden.

Bekijk het tuinassortiment

Wat zeggen ze over ons?

Op basis van onze wensen heeft tuinontwerp.studio voor ons een heerlijke tuin ontworpen en vervolgens in een rap tempo aangelegd! Meer dan tevreden, we genieten enorm van het resultaat!

Karin

Dit is nou zo’n bedrijf waar ik graag zaken mee doe. Enthousiast, vernieuwend, persoonlijk en kwalitatief enorm goed!


Richard

Al drie jaar super blij met onze door tuinontwerp.studio ingerichte tuin. 60m2 tuin met een schuifpui over bijna de gehele lengte. Tuinontwerp.studio verraste ons met het ontwerp en het uiteindelijk resultaat. Een mooie verlengstuk van onze woonkamer, zowel in het licht als in het donker.
Vriendelijk, persoonlijk, meedenkend, met als resultaat een tuin waarvoor we al heel veel complimenten hebben gekregen. Opzoek naar een unieke tuin..dan zou ik het wel weten.

Fred