3D-Tuin schetsontwerp op maat

Selecteer en vraag aan

Wij passen de door jou gekozen sfeertuin aan naar de exacte afmetingen van jouw perceel, zodat je een nauwkeurig beeld krijgt van hoe jouw nieuwe tuin eruit zal komen te zien.

Een 3D-tuin schetsontwerp is fantastisch als je vooraf écht goed wilt kunnen zien hoe jouw tuin wordt vormgegeven. De elementen in het schetsontwerp lijken net echt en kunnen van alle kanten goed bekeken worden.

Onze tuinontwerpers halen de perceelmaten op bij het kadaster en ontwerpen de gekozen sfeertuin, helemaal op maat gemaakt voor jouw perceel.

Normaal kost dit € 1.095 maar nu voor slechts € 395,-

Investeer in je tuin en ontvang meer terug!

Bij definitieve uitwerking van je schets in een van onze drie stijlen – economisch-, creatief-, of droomtuin – krijg je met een kortingscode je € 395,- volledig terug.

Wat is er inbegrepen?

  • Rechtstreeks vanuit het kadaster worden de maten van jullie perceel gedownload
  • Schets tuinontwerp op maat van jullie perceel
  • Verschillende 3D schetsfoto’s vanuit diverse zichtpunten
  • In jouw persoonlijk dashboard

3D-Tuin schetsontwerp op maat

Betrouwbaar en Actueel

Elk tuinontwerp dat via Gardenz.nl wordt gerealiseerd, begint met de zekerheid van een kadastrale kaart. Zo ben je verzekerd van een ontwerp dat niet alleen prachtig is, maar ook naadloos aansluit op de realiteit van jouw buitenruimte. Zo begin je met vertrouwen aan jouw tuinproject met Gardenz.nl.

Gesteund door Officiële Data:
Jouw tuinontwerp is gebaseerd op de meest recente gegevens van het Kadaster en lokale bebouwingsinformatie.

Transparante Informatie:
Hoewel officiële metingen een kleine marge kennen, bieden ze een solide uitgangspunt voor jouw tuindesign.

Met de kadastrale kaart met maatvoering hebben wij de sleutel in handen voor een perfect tuinontwerp. Bestel nu en start met een solide basis voor jouw tuinproject!

Zoek je adres

Waarom kiezen voor een 3D Tuin schetsontwerp?

Het 3D tuin schetsontwerp is perfect voor jou als je jouw ideale tuin tot in de fijnste details wilt zien voordat de aanleg begint. Met onze 3D-technologie en het deskundige oog van onze ervaren tuinontwerpers, brengen we elk aspect van jouw droomtuin tot leven.

Waarom Kiezen voor een 3D Tuinschetsontwerp?

  • Visualiseer tot in perfectie
  • Op Maat voor jouw perceel
  • Interactieve ervaring

 

 

Een schematisch voorbeeld van een 3d ontwerp


Proces van 3D Tuin schetsontwerp

Het realiseren van jouw droomtuin begint met een simpel, maar doeltreffend proces bij Gardenz. Door de grote verscheidenheid aan voorbeeldtuinen kun je jouw sfeertuin uitkiezen. Je ziet hierdoor precies hoe jouw nieuwe tuin eruit komt te zien doordat we alle beelden in 3D hebben gemaakt. Nu is jouw perceel natuurlijk niet precies 5 x 10 meter, en dat geeft ook niet. Zodra jij je hebt aangemeld op onze website en je postcode en huisnummer met ons gedeeld hebt halen wij uit het kadaster de informatie op van jouw perceel. Op deze informatie wordt dan de door jou gekozen sfeertuin uitgewerkt in 3D zodat je precies kunt zien hoe het tuin schetsontwerp in jouw omgeving past. Of je nu een levendige bloementuin wilt, een moderne, strakke ruimte, of een rustige zen-tuin, wij maken het schetsontwerp passend.

 

Persoonlijke begeleiding en flexibiliteit

Bij Gardenz staan we klaar om jou door het hele schetsontwerp proces te begeleiden. Wanneer het tuin schetsontwerp gereed is wordt deze in jou dashboard geplaatst. Vanuit dit dashboard kun je dan kijken hoe de gekozen sfeertuin past op jouw perceel. En mocht je daarna verder willen met de aanleg van de tuin dan zorgt Gardenz ervoor dat alle harde- (stenen/hout ect) en zachte materialen (planten en bomen) rechtstreeks vanuit de leveranciers geleverd kunnen worden. Onze tuinontwerpers hebben namelijk alle materialen vooraf geselecteerd dus hoef je geen stress te hebben dat de keuzes van de materialen niet goed bij elkaar passen. Kortom, 100% gebruiksgemak.

Selecteer en vraag aan

Wij passen de door jou gekozen sfeertuin aan naar de exacte afmetingen van jouw perceel, zodat je een nauwkeurig beeld krijgt van hoe jouw nieuwe tuin eruit zal komen te zien.

Waar mogen wij onze tuintips, te beginnen met het GRATIS inspiratie E-book, naar toe sturen?

Het inspiratie e-book boordevol sfeertuinen en achtergrondinformatie. Ga daar maar voor zitten.

Jouw droomtuin visualiseren met Gardenz

Bij Gardenz bieden we helderheid in onze prijsstelling. Voor een prijs van slechts € 395 ontvang je een 3D tuin schetsontwerp van de gekozen sfeertuin, inclusief verschillende 3D foto’s van JOUW nieuwe tuin. Er zijn geen extra kosten of verborgen toeslagen. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat je zonder zorgen kunt investeren in het creëren van jouw ideale sfeertuin, waarbij kwaliteit, deskundigheid en betaalbaarheid voorop staan.

 

Persoonlijke introductie?

Tuin toegevoegd aan verlanglijstje.
Tuin verwijderd uit verlanglijstje..