3D-tuinschetsontwerp op maat

Villatuin

Jaarrond gezond

Gardenz biedt voor elke sfeertuin drie prijs-niveaus. De verschillen in prijs zeggen NIETS over de kwaliteit van ontwerp of uitvoering. Het verschil zit in de kosten van gebruikte basismaterialen - betontegels of natuursteen/marmer, geimpregneerd productiehout of duurzaam hard hout, jonge aanplant of (meer) volwassen beplanting. Daarnaast kan elke keuze worden uitgebreid met extra accessoires. Zoals verlichting, beregening, een vuurplaats, een waterpartij. Dus: verschillen zijn er. Maar Gardenz waarborgt bij elk keuze optimale kwaliteit.

3D-tuinschetsontwerp op maat

Offerte aanvragen

Wat is inbegrepen in deze tuin?

Tuinontwerp op maat

Het ontwerp voor uw (sfeer)tuin wordt exact afgestemd op de concrete maten van uw perceel zoals wij die vanuit het kadaster ontvangen.

Deze werken wij voor u uit in een 3D-tuin schetsontwerp zodat wij precies kunnen begrijpen hoe uw perceel in elkaar zit en hoeveel m2 deze werkelijk is.

Hiervoor ontvangt u een factuur van € 395,- welke u via een kortingscode volledig retour kunt ontvangen wanneer wij de definitieve uitwerking van de schets en de levering van de materialen in een van onze drie stijlen – economisch-, creatief-, of droomtuin voor u mogen verzorgen.

Lees meer

bestratingsmaterialen

Onze ontwerpers selecteren de beste bestratingsmaterialen voor uw tuin. Met oog voor harmonie, kwaliteit en uitstraling.

PDF technische uitwerking bestrating

Voor de perfecte aanleg van uw tuin ontvangt u een gedetailleerde Technische Tekening (in uw dashboard).

bomen

De bomen voor uw tuin selecteren wij bij gespecialiseerde kwekerijen. Dat waarborgt een mooi resultaat.

border planten

De borderplanten voor uw nieuwe tuin worden op kwaliteit, kleur en sfeer geselecteerd en rechtstreeks bij onze kwekers vandaan aan u geleverd.

PDF beplantingsplan

Voor een perfecte aanleg van uw sfeertuin krijgt u een gedetailleerd beplantingsplan (in uw dashboard). Dit geeft precies aan waar (w)elke plant komt te staan.

pergola

Voor de pergola gebruiken onze ontwerpers uiteraard duurzaam hout. De degelijke constructie is een blikvanger in uw tuin.

maatwerk bankje

Het tuinbankje voor uw sfeertuin is exact op de juiste maat ontworpen. Van duurzaam materiaal, ook dat zit wel goed.

Zwembad 6 m2

Klein? Maar super-fijn! Waterdichte constructie. Van deskundige producenten. Fraai afgewerkt bassin, in fris mozaïek motief. Duik de dag in met een ochtend kick-start; spoel de dag af met een avond-dompeling.

PDF technische uitwerking bouwelementen

Voor de toepassing van de diverse bouwelementen krijgt u een gedetailleerde Technische Tekening (in uw dashboard).

Vraag een offerte aan

Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Tuin toegevoegd aan verlanglijstje.
Tuin verwijderd uit verlanglijstje..