3D-tuinschetsontwerp op maat

Modern

Art Royale tuinontwerp in 3D

U bent een van de gelukkige nieuwe bewoners van het nieuwbouwproject ART ROYALE en zoekt een simpele en naadloze oplossing voor het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin?

Zoek niet verder. Wij nemen de volledige zorg voor het creëren van uw droomtuin uit handen.

In samenwerking met diverse bedrijven hebben we een speciale cashback-actie voor u opgezet, waardoor u niet alleen profiteert van een prachtig tuinontwerp en de aanleg van een nieuwe tuin, maar ook kunt genieten van aanzienlijke besparingen.

Dit aanbod omvat zowel de tuinaanleg als de bestrating rondom uw huis, zodat alles perfect op elkaar is afgestemd.

Ons doel is om u te ontzorgen en ervoor te zorgen dat u snel kunt genieten van uw nieuwe huis en tuin in dit prachtige nieuwbouwproject.

Profiteren van deze unieke cashback-actie!
Meer sfeertuinen

3D-tuinschetsontwerp op maat

Offerte aanvragen

Wat is inbegrepen in deze tuin?

3D Tuinontwerp Art Royale Utrecht

Het tuinontwerp voor uw sfeertuin wordt nauwkeurig afgestemd op de exacte afmetingen van de stadsvilla die u heeft gekozen. Wij beschikken reeds over de maten van elk van de zeven villa's.

Voordat we beginnen aan uw tuinontwerp, nemen we de tijd om naar uw wensen te luisteren. U heeft vast ideeën opgedaan tijdens het doorbladeren van Pinterest op zoek naar inspiratie. Deze inspiratiebronnen integreren wij graag in het ontwerp van uw tuin.

Voor dit ontwerpproces betaald u geen € 1.095 maar € 395,-. Deze kosten kunt u volledig terugkrijgen via een kortingscode wanneer u ons de definitieve uitwerking van de tuinschets laat verzorgen en wij de materialen leveren in een van onze drie prijs stijlen: economisch, creatief, of de droomtuin.

Vul alstublieft uw gegevens hieronder in, dan nemen wij contact met u op om uw tuinwensen verder te bespreken.

Een schitterende Inheemse boom

Om direct een bijdrage te leveren aan het groene karakter van Art Royale ontvangt u een schitterende inheemse boom die meteen sfeer geeft aan uw nieuwe tuin.

Natuurlijk is deze boom een onderdeel van het totaalpakket aan inheemse planten waarvan u er ook een tiental ontvangt.

Tien inheemse planten

U ontvangt een tiental inheemse planten, dus planten welke in het gebied zelf voorkomen. Ze zijn nodig om insecten en andere dieren te helpen zich goed te voelen in de omgeving.

Veel verschillende soorten planten en dieren zijn nodig om de biodiversiteit voor een gezonde en leefbare omgeving op peil te houden.

Optie: verlichtingsplan

Goede tuinverlichting is functioneel, schept sfeer, en houdt ongewenst bezoek op afstand. Wij maken - tegen een meerprijs - een passend lichtplan voor uw tuin inclusief verlichting met daarbij tevens een PDF waarop u precies kunt zien waar de lichtpunten geplaatst kunnen worden.

Vraag een offerte aan

Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Tuin toegevoegd aan verlanglijstje.
Tuin verwijderd uit verlanglijstje..